Otterup

                      

Om MENY

 

MENY er der for dig, når du vil lave bouillabaisse fra bunden. Og når du bare vil have en færdigstegt rødspætte. Eller når du skal have gæster og foretrækker at lade os stå for maden. Vi har kort sagt lavet den slags butik, vi selv gerne vil handle i. Hvor der er lidt mere overskud. Lige fra udvalget af økologi over smagninger til den måde vi glæder os til at give dig gode råd, når du kommer i butikken.

Hvad adskiller MENY fra andre supermarkeder

 

Vores medarbejdere er MADarbejdere. Vi er købmænd og flere end 5.000 faguddannede slagtere, fiskehandlere, ostemestre, vinfolk og grønthandlere. Men vi er også mennesker som alle andre med en travl hverdag, der skal hænge sammen. Den erfaring afspejler sig i vores butikker, og det der altid er på MENY’en hos os. Det er her, du finder den bedste kvalitet, det særlige sortiment og den inspiration, du savner andre steder.

MENY er der for dig

 

Hvis du skulle have fået en vare, der ikke er i orden med hjem, eller hvis du fik købt for meget vin til festen. Vi tager det retur med et smil, og alt det kræver er en bon.
Må du omvendt gå tomhændet hjem, fordi en tilbudsvare er udsolgt, så beder du os bare om et tilgodebevis. Så får du varen til tilbudsprisen, når den igen er på hylden.